• Jul 21, 2017|
  • Blog |
  • Incaltaminte Rico

Geanta si incaltamintea sunt obiecte care fac parte din viata noastra si zi de zi incercam sa combinam culori si modele pentru a crea un aspect de neuitat. Totusi o combinatie nepotrivita poate deasemenea strica toata vestimentatia. Te gandesti ca cea mai simpla solutie este sa iei o gentuta de aceeasi culoare ca si incaltamintea. Din pacate, in 2017, acest truc nu mai este valabil.
Acum puteti sa va bazati pe imaginatie, combinand culori care altadata nu le vedeai impreuna. In acelasi timp, este important sa existe si unele reguli de asortare pentru vestimentatie si accesorii. Noi va aducem cateva dintre acestea.
1. Alegerea dupa culoare
Pentru a fi sigura ca accesoriile tale se potrivesc perfect, unul dintre acestea trebuie sa fie monocolor, iar celalalt multicolor. Cum ar fi o pereche de pantofi rosii care se combina perfect cu o gentuta care are aceasta culoare in compozitie si invers. Culoarea celor doua nu trebuie sa fie neaparat identica, se pot folosi culori similare din aceeasi gama.
2. Alegerea dupa imprimeul accesoriilor
Poti combina accesorii de aceeasi culoare, dar unul sa aiba si un imprimeu. De asemenea, poti alege o geanta si incaltaminte cu imprimeuri diferite, dar trebuie sa fii atenta la forme si la culori. Aceeasi culoare si aceeasi forma la ambele accesorii nu este o ideea buna.
3. Alegerea in functie de material
Materialele diferite creaza mereu o nota interesanta in vestimentatie. Materialul textil la geanta se potriveste cu incaltamintea facuta din orice material. De asemenea, incaltamintea din piele intoarsa se combina perfect cu accesoriile lucioase sau metalice.
4. Alegerea dupa forma
O regula simpla de asortare a accesoriilor este dupa forma acestora. Astfel, daca ai o pereche de pantofi cu varf rotund, se vor potrivi perfect cu o gentuta cu forma rotunjita, iar daca geanta are forme stricte, incaltamintea trebuie sa fie cu linii exacte.
5.Alegerea dupa stil
Clasic, minimalist sau chic francez sunt stiluri pe care multe femei le adopta in viata lor pentru ca le descriu ca si personalitate. Totodata, iti poti crea propriul stil, combinand accesoriile in functie de ceea ce te avantajeaza.
Daca respecti aceste reguli simple, vei reusi mereu sa faci asortarea potrivita.