0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

INCALTAMINTE BARBATI

Incaltaminte barbati

Matrice Listă 

Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Pantofi barbatesti eleganti piele maro

  Pantofi barbatesti eleganti piele maro sunt confectionati din piele naturală avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate,cu talpa de talpa. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil, care maresc rezistenta si durata de purtare, in acelasi timp pastrand forma initiala a pantofului. Culoare: maro.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 2. Pantofi barbatesti eleganti piele negri

  Pantofi barbatesti eleganti piele negri cu siret sunt confectionati din piele naturală avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de talpa. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 3. Pantofi eleganti piele negri

  Pantofi eleganti piele negri cu siret sunt confectionati din piele naturală avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de talpa. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 4. Pantofi barbatesti eleganti piele intoarsa negri

  Pantofi barbatesti eleganti piele intoarsa negri cu siret sunt confectionati din piele naturală avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de cauciuc natural. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 5. Pantofi barbatesti casual negri

  Pantofi barbatesti casual negri cu siret sunt confectionati din piele naturală intoarsa avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de talpa. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 6. Pantofi barbatesti piele maro si talpa de crep

  Pantofi barbatesti piele maro si talpa de crep sunt confectionati din piele naturală intoarsa avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de tunit.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 7. Pantofi eleganti barbatesti piele maro

  Pantofi eleganti barbatesti piele maro sunt confectionati din piele naturală intoarsa avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate,cu talpa de talpa. Au intarituri la staif si bombeu.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 8. Pantofi eleganti barbatesti piele neagra

  Pantofi eleganti barbatesti piele neagra sunt confectionati din piele naturală avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de talpa Au intarituri la staif si bombeu, din material flexibil, care maresc rezistenta si durata de purtare, in acelasi timp pastrand forma initiala a pantofului. Culoare: negru.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 9. Pantofi barbatesti eleganti negri piele intoarsa

  Pantofi barbatesti eleganti negri piele intoarsa sunt confectionati din piele naturală intoarsa avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa de talpa. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON
 10. Pantofi barbatesti piele gri

  Pantofi barbatesti piele gri sunt confectionati din piele naturală intoarsa avand in interior captuseala din mesina naturala, branturi buretate, cu talpa din cauciuc natural. Are intarituri la staif si bombeu, din material flexibil.

  Citeste mai mult
  249,00 RON

Matrice Listă 

Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 9-21 
Sambata 10-19  
Duminica: 10- 17

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.