0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

Conditii retur pentru produse confectionate la comanda

Produsele confectionate la comanda nu sunt produse prefabricate, de serie, sau care se afla in stoc. Produsele confectionate la comanda sunt executate la cerinta expresa a clientului, chiar si daca clientul doreste produsul identic cu imaginea de prezentare a produsului. Este mentionat in specificatiile fiecarui produs in parte daca acesta este confectionat „la comanda” , pentru informarea corespunzatoare a Clientului.

Clientul va avea in vedere ca produsele fiind ajustate, pe baza informatiilor primite telefonic sau in scris de la client, astfel incat sa indeplineasca cit mai bine caracteristicile personale, nu pot fi returnate / inlocuite. Aceste caracteristici fac referire la dimensiunile clientului si ajustari personalizate, culoarea aleasa de client, tipul de piele ales de client, modificarea sau eliminarea accesoriilor, grosimea calapodului (unde aceasta este posibila).Clientul va lua in considerare ca produsele facute pe comanda, dupa configurarea facuta de acesta, va fi pe deplin responsabil de aspectul produsului final, producatorul garantand calitatea produsului achizionat.

Conform  Ordonantei de Urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului  Art. 4 definitia aplicata pentru aceste produse este “produse realizate conform specificaţiilor clientului – orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza opţiunilor individuale sau a deciziei clientului”.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ordonantei de Urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului  Art. 16– “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;…”

In cazul produselor realizate pe comanda care nu se potrivesc Clientului ca marime, pot fi inlocuite cu un produs identic (acelasi model si aceleasi detalii), insa pe noua marimea solicitata de Client. Nu se inlocuiesc produsele dintr-un model cu produse din alt model. Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului  Art. 16. c).

Deoarece incaltamintea este conceputa sa se potriveasca dimensiunilor Clientului, numarul calapodului poate sa difere de numerele aferente talpilor, drept urmare este posibil ca numarul inscris pe talpa sa difere fata de marimea comandata. Acest lucru poate fi influentat de modelul pantofului (ascutit, patrat, rotund) sau de inaltimea tocului. Drept urmare plangerile sau retururile asupra numarului inscriptionat pe talpa nu se vor lua in considerare.

Clientul este rugat sa ia in considerare faptul ca nuantele de culoare ale produselor difera in functie de calibrarea fiecarui dispozitiv pe care acestea sunt vizualizate si pot sa difere fata culoarea reala a produslui.. Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta pielii este un factor subiectiv (de exemplu, nude-bej, roz-nude-roz prafuit... etc). Se iau in considerare doar situatiile de diferenta extrema.

In cazul putin probabil in care este sesizat un defect de fabricatie (ruptura, pata, dezlipire, descusut, zgarietura, etc.), produsul va fi inlocuit cu unul similar conform standardelor de calitate. Inainte de trimiterea produsului este necesar sa trimiteti imagini (poze) reprezentand defectele semnalate. In urma returului, produsul va fi inspectat pentru verificarea defectului semnalat, iar in cazul in care se constata ca motivul returului e nejustificat, Clientului isi asuma toate costurilor aferente transportului.

Clientului este rugat sa tina cont de faptul ca pielea 100% naturala poate prezenta mici imperfectiuni sau usoare variatii ale nuantei si ca acestea nu pot fi considerate defecte.

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 9-21 
Sambata 10-19  
Duminica: 10- 17

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.