0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.incaltaminterico.ro  implica din partea utilizatorilor acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Se recomanda  citirea cu atentie a acestora. www.incaltaminterico.ro   isi asuma dreptul de a dispune modificarea acestor prevederi fara vreo notificare prealabila. www.incaltaminterico.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (vizualizare, informare, efectuare de comenzi, urmarire comenzi), pe site  si nu ii confera dreptul de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului fara acordul prealabil scris al acesteia.

Drepturi de autor

Continutul site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  www.incaltaminterico.ro  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.incaltaminterico.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.Daca sesizati vreo incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa sales@incaltaminterico.ro  .

Produse

Produsele comercializate prin intermediul  www.incaltaminterico.ro sunt noi, in ambalajul original si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala si talon de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv  www.incaltaminterico.ro  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ.

Preturile sunt actualizate zilnic si nu includ cheltuielile de livrare (vezi mai jos costurile cu expeditia si conditiile de aplicare). Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de agentul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma plus taxa de transport.

Se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu agentul de vanzari. Daca pretul produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, agentul de vanzari va putea sa va solutioneze cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care se va putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra puteti sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, in maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

 Plati

Plata produselor comandate de pe site-ul www.incaltaminterico.ro se efectueaza la livrarea produselor prin ramburs. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 Livrare

Livrarea produselor se va face, in Romania, prin intermediul curierului sau  prin intermediul angajatilor www.incaltaminterico.ro. NU facem livrari prin Posta Romana.www.incaltaminterico.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor prin telefon si/sau e-mail. Taxa standard de livrare pentru majoritatea  localitatilor  este de 19 lei si se va regasi , separat pe factura ce insoteste coletul. Daca localitatea unde doriti sa ajunga coletul nu se afla in lista localitatilor unde putem livra la acest cost , acest lucru va fi considerat o exceptie si va fi tratat separat, comunicandu-vi-se pe telefon si e-mail posibilitatea de livrare, termenul de livrare si costul de transport aferent. Numai dupa acceptul dumneavoastra scris, coletul va fi expediat.

Clientul va fi contactat telefonic  pentru a stabili ora si locul expedierii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

www.incaltaminterico.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de acesta, motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

Garantii

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia comerciala din Romania. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele sunt puse clientului la dispozitie la sediul www.incaltaminterico.ro iar in cazul in care nu sunt preluate in termen de 15 zile de la data returnarii vor fi distruse.

 Drepturi de retur

In conformitate cu OUG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare , adica sa nu fi fost purtat niciodata. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul www.incaltaminterico.ro, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra prin curier , exclus Posta Romana. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de www.incaltaminterico.ro ,ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare , adica sa nu fi fost purtat niciodata.Plata catre dumneavoastra sa va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului  si daca sunt respectate toate conditiile de mai sus. Cererile de retur se trimit pe adresa de email sales@incaltaminterico.ro , mentionand numarul si data facturii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul si descrierea produselor (care apar pe factua) pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau in alt mod. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs, iar in cazul in care coletul este expediat cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Costurile de livrare nu se returneaza. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 Dispozitii finale

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor agreat de ambele parti. Acceptand de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.incaltaminterico.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Site-ul www.incaltaminterico.ro este administrat de Rico Leather Shoes SRL, Sediu social: Bucuresti, Sector 3, intr. Ion Ciopleanu nr 14 , CUI: 36327888, Nr Reg.Com: J40/9722/2016.

Punct de lucru / Magazin: Bucuresti, sector 1, B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, parter.

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 9-21 
Sambata 10-19  
Duminica: 10- 17

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.