0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

Cum platesc

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD, inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2. Se accepta si cardurile de credit, dar intr-o singura rata. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, va punem la dispozitie platforma EuPlatesc.ro, partener Raiffeisen Bank.
Rico All Leather SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.ro. 

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Plată numerar/ramburs 
Plata se va face integral, in lei, către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 11-19
Sambata 11-17  
Duminica: Inchis

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.