Despre noi

Site-ul  www.incaltaminterico.ro  a fost creat din dorinta de a oferi clientilor nostri incaltaminte din piele naturala de cea mai buna calitate, confortabila si la preturi cat mai bune.

  Toate produsele sunt realizate  de o echipa  supercalificata si profesionista cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Incaltamintea este produsa in atelierul nostru dotat cu utilaje performante, necesare tuturor manoperelor ce implica productia de incaltaminte.

 Materiile prime si materialele ce intra in componenta fiecarui model in parte sunt de cea mai buna calitate, accentul punandu-se din start pe calitatea acestor  materiale , acest lucru urmand a se regasi, bineinteles,  in calitatea produsului finit. Manopera si finisajele sunt deasemenea de calitate aducand valoare fiecarei perechi de incaltaminte.

Daca ati luat decizia de a achizitiona un model de incaltaminte din gama noastra  va asiguram ca nu veti regreta.

Va multumim ca ati ales Incaltaminte Rico si va asteptam pentru produsele noastre si in magazinul din centrul comercial Aleea Castanilor din Soseaua Oltenitei 83B, cod postal 401303, Bucuresti.

Program: Luni-Vineri: 11- 19; Sambata: 11-18 ; Duminica: 11-16