0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

Despre noi

Site-ul  www.incaltaminterico.ro  a fost creat din dorinta de a oferi clientilor nostri incaltaminte din piele naturala de cea mai buna calitate, confortabila si la preturi cat mai bune.

 Produsele din stoc se pot livra in 1-2 zile lucratoare, iar cele la comanda, in 7 zile lucratoare. Toate produsele sunt realizate  de o echipa  supercalificata si profesionista cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Incaltamintea este produsa in atelierul nostru dotat cu utilaje performante, necesare tuturor manoperelor ce implica productia de incaltaminte.

 Materiile prime si materialele ce intra in componenta fiecarui model in parte sunt de cea mai buna calitate, accentul punandu-se din start pe calitatea acestor  materiale , acest lucru urmand a se regasi, bineinteles,  in calitatea produsului finit. Manopera si finisajele sunt deasemenea de calitate aducand valoare fiecarei perechi de incaltaminte.

Daca ati luat decizia de a achizitiona un model de incaltaminte din gama noastra  va asiguram ca nu veti regreta.

Va multumim ca ati ales Incaltaminte Rico si va asteptam si in magazinul nostru din Bd. Gheorghe Magheru nr 18, sector 1, Bucuresti (intrarea se face prin incinta magazinul Format Lady) .

Program: Luni-Vineri: 11- 19; Sambata: 11-17 ; Duminica: Inchis

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 11-19
Sambata 11-17  
Duminica: Inchis

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.