0

Nu aveţi produse de comparat.

Cos (0)

Informatii de livrare

Termene de livrare

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online incaltaminterico.ro se incadreaza intre 2 zile si 7 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. 

Taxe transport si ramburs

Plata se va face in sistem ‚”RAMBURS”. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti achita contravaloarea comenzii reprezentantului care va livra marfa.

ATENTIE! Desigilarea coletului nu se poate face decat dupa achitarea acestuia.

Taxa de transport se va regasi separat pe confirmarea de comanda si pe factura si va fi in cuantum de 19 lei.

* Taxa standard de livrare se va regasi separat pe factura ce insoteste coletul. Daca localitatea unde doriti sa ajunga coletul nu se afla in lista localitatilor firmelor de curierat Urgent Cargus sau Fan Courier, acest lucru va fi considerat o exceptie si va fi tratat separat, comunicandu-vi-se pe telefon si e-mail posibilitatea de livrare, termenul de livrare si costul suplimentar de transport aferent. Numai dupa acceptul dumneavoastra, coletul va fi expediat. Pretul contine TVA.

Review-uri

" Buna ziua! Am primit ghetutele,se potrivesc ca numar,iar calitate ca la dumneavoastră nu am intalnit. Foarte,foarte comode!Mulțumesc mult! "

Mihaela Besleaga

" Foarte comozi , bine lucrati si frumosi. Iar cei din magazinul de pe Bd Magheru extrem de amabili si draguti. Multumesc! "

Octavia Lixandru

Contact

Contact

Magazin: B-dul Gheorghe Magheru, nr 18, sect 1, Bucuresti 

Program:
Luni-vineri 9-21 
Sambata 10-19  
Duminica: 10- 17

E-mail: sales@incaltaminterico.ro

Telefon: 0722 879 449

Facebook

© 2012 Incaltaminte Rico. All Rights Reserved.